Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2021

Перед судом постане черговий «домашній кривдник»

                      

Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 59-річного жителя м. Первомайськ, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї 57-річної співмешканки - словесно ображав, принижував, висловлювався нецензурною лайкою в сторону жінки, спричинив тілесні ушкодження, що призвели до розладу здоров’я, психологічних страждань жінки.

Крім того, кривдника двічі визнано винним Первомайським міскрайонним судом та постановами притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ч. 1 та ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, однак, пропри це, він продовжував вчиняти свої протиправні дії.

За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до 2 років.

Нагадуємо,  у Миколаївській обласній прокуратурі працює цілодобова  "гаряча лінія" за номером 06751998454,  на яку  можна звертатися з  питань звернень та повідомлень від осіб, які постраждали від домашнього насильства або про загрозу вчинення такого насильства, або якщо вам стало відомо про такі випадки. Крім того, громадяни можуть звертатися з письмовим повідомленням про такі випадки на електронну адресу [email protected].

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1179