Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2021

Грабіжник зі «стажем» отримав 4 роки та 6 місяців тюрми

                           

Прокурорами Вознесенської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 18-річного раніше судимого жителя с. Дорошівка Вознесенського району за вчинення ряду  грабежів.

У ході судового розгляду встановлено, що 12 червня цього року, ввечері, зловмисник на одній із вулиць м. Вознесенська вирвав з рук 41-річної жінки її мобільний телефон та в подальшому втік з місця пригоди. Згодом телефон продав.

Через декілька днів, 16 червня, ввечері, засуджений, зловживаючи довірою 59-річного жителя с. Дорошівка, попрохав в останнього його мобільний телефон, після чого відкрито викрав його, а саме, незважаючи на зауваження потерпілого про повернення телефону,  зловмисник  втік з  місця пригоди  з викраденим телефоном та в подальшому продав.
За результатами судового розгляду суд визнав надані стороною обвинувачення докази  належними  та допустимими, а сукупність зібраних доказів достатніми для прийняття рішення про визнання винуватим обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення.

Відтак, вироком Вознесенського міськрайонного суду від 02.09.2021 зловмисника  визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2 ст.186 КК України та призначено покарання у виді  4 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1068