Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2021

Правоохоронці припинили діяльність 6 нелегальних автозаправних станцій (ФОТО)

                     

Миколаївською обласною прокуратурою скоординовано діяльність правоохоронних органів регіону по припиненню нелегальної діяльності автозаправних станцій на території Миколаївщини.

Так, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції та співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області за участі фахівців управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС та співробітниками ГУ ДСНС в регіоні проведено санкціоновані обшуки на 6 автозаправних станціях та в офісному приміщенні.   

 

 

 

 

 

 

У ході слідчих дій встановлено, що АЗС працювали без дозвільних документів на роздрібну торгівлю пальним та без касових апаратів. Таким чином реалізація пального здійснювалась без відповідного обліку та сплати обов’язкових платежів.  Окрім того, на автозаправних станціях були відсутні документи щодо походження та якості пального.

Вилучено 28 637 л дизельного пального, 15 984 л бензину невідомого походження, грошові кошти у сумі 45 тис грн, отримані від їх незаконного продажу, комп’ютерна техніка, відеореєстратори, документи та чорнові записи.  

 

 

 

 

 

 

 

Миколаївською обласною прокуратурою ініційовано питання щодо накладення арешту на вилучені паливно-мастильні матеріали та кошти, отримані від їх незаконного продажу.

Розслідування триває.  

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури
  

кількість переглядів: 1727