Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2021

Цьогоріч місцевим ділкам не вдасться заробити перед новорічними святами на здоров’ї мешканців регіону (ФОТО)

                                   

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури припинено протиправну діяльність групи осіб за фактом незаконного виготовлення, транспортування та збуту алкогольних напоїв, які становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 204 КК України).

Правоохоронці провели 32 обшуки у підпільних цехах, складських приміщеннях, гаражах, автомобілях та житлових будинках у м. Миколаєві та області, під час яких виявлено та вилучено 18 тис літрів спиртовмісної речовини різної міцності у вигляді горілки, коньяку та спирту,  близько 54 тис пачок тютюнових виробів різних найменувань (в т.ч. закордонних) без акцизних марок, комп’ютерну техніку, чорнову документацію, грошові кошти в розмірі 38 тисяч гривень; один транспортний засіб.

 

 

 

 

 

 

На даний час двох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України, трьом фігурантам повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів, а також накладення  арешту на вилучене майно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідчі та процесуальні дії проводились Миколаївською обласною прокуратурою спільно зі слідчими слідчого відділу управління СБУ в регіоні за оперативного супроводження співробітників управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області та відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю  СБУ в регіоні та силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання  у  вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.  

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2415