Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2021

Погрожував потерпілим у справі - на Миколаївщині суд визнав винним кримінального авторитета «Апті», включеного до санкційного списку РНБО України (ФОТО)

                                                

За підтримання публічного обвинувачення Миколаївською обласною прокуратурою судом визнано винним 51-річного громадянина РФ, який тривалий час мешкає на території України на праві посвідки на постійне проживання, у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ст. 386 КК України,  та призначено покарання у вигляді 6 місяців арешту.

Прокурор у суді довів, що засуджений, який на даний час працює менеджером з продажів одного з підприємств області, погрожував потерпілим за надані ними показання у справі, в якій він є обвинуваченим.

Засуджений значиться у переліку осіб, стосовно яких застосовано обмежувальні заходи відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», введеного у дію Указом Президента України від 21 травня 2021 року.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1553