Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2022

Вилучено наркотиків та психотропів на майже 3 млн грн – у Миколаєві затримано місцеву жительку (ФОТО)

                         

Окружною прокуратурою міста Миколаєва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту  наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.1 ст.307 КК України).

За даними слідства, 27-річна жінка налагодила схему збуту наркотичних засобів через закладки -  так звані «мастерклади», у всесвітній мережі Інтернет. Вона приймала замовлення через онлайн-крамниці у месенджерах, та у подальшому розповсюджувала мастерклади у Миколаєві, Херсоні та Одесі. Розрахунок за «товар» відбувався за допомогою електронних гаманців. Надалі грошові кошти виводились на банківські картки та переводились у готівку.  Місячний заробіток фігурантки сягав 100 тис грн.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання та реєстрації зловмисниці правоохоронці вилучили  амфетамін, PVP, канабіс, мефедрон, пігулки екстезі та ЛСД, у тому числі у закладках та сліп-пакетах, на загальну суму близько 3 млн грн, банківські карти, чорнові записи, стартові пакети різних мобільних операторів, грошові кошти, мобільні телефони, електронні ваги, пакети с замком zip-Lock та ізоляційні стрічки.

 

 

 

 

 

 

Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України. Все вилучене правоохоронці направили на проведення експертиз.

Нині вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Миколаївського районного управління поліції  під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.

Встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

За інформацією Окружної прокуратури міста Миколаєва

 

кількість переглядів: 1633