Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2022

4 тис дол США за уникнення кримінальної відповідальності за наїзд на пішохода – у Миколаєві затримано місцевого жителя, який пропонував неправомірну вигоду посадовцю поліції (ФОТО)

               

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури затримано 40-річного жителя м. Миколаєва  за фактом надання неправомірної вигоди в розмірі 4 тис дол США начальнику одного з відділів Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Миколаївській області (ч. 3 ст. 369 КК України).    

За даними слідства, зазначені кошти громадянин пропонував поліцейському за не притягнення до кримінальної відповідальності свого родича, який 13 грудня 2021 року в с. Мішково-Погорілове скоїв наїзд на двох пішоходів, серед яких 12-річна дівчина, які перетинали проїзну частину по пішохідному переходу.  У результаті наїзду пішоходи були травмовані.

Відразу після передачі грошей особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому  про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється  Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області, оперативний супровід – Миколаївське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1596