Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2022

Придбання та зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту – судитимуть жителя Луганщини

                                 

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного чоловіка за фактом незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин з метою подальшого збуту у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що  житель Луганської області, який тимчасово проживав у місті Одесі, з метою отримання незаконного прибутку вирішив зайнятися діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом наркотичних засобів.

З цією метою він незаконно придбав та зберігав у своєму автомобілі наркотичний засіб – метадон, та особливо небезпечні психотропні речовини в особливо великому розмірі – PVP і 4-MMC, , які розфасував по спеціальних зіп-пакетах з метою подальшої реалізації наркозалежним особам.

У ході санкціонованого судом обшуку в обвинуваченого виявлено та вилучено 150 пакунків  з розфасованою психотропною речовиною, готовою для подальшого збуту, а також  устаткування для маркування та фасування наркотичних засобів.

Досудове розслідування здійснювалося СУ ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

 

кількість переглядів: 1155