Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2022

Збитки понад 100 тис грн - мешканцю Баштанського району повідомлено про підозру за незаконний вилов риби (ФОТО)

                            

За процесуального керівництва Казанківского відділу Баштанської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Казанківської територіальної громади за фактом незаконного зайняття рибним промислом, яким заподіяно істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік без наявності законного дозволу на вилов водних біоресурсів, із застосуванням незаконного знаряддя лову в період весняно - літньої нерестової заборони, незаконно виловив  з р.Висунь рибу різних видів, чим заподіяв істотну шкоду водним біоресурсам України на загальну суму понад 100 тис грн.

 

 

 

 

 

 

 

За вчинення кримінального правопорушення підозрюваному загрожує покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 251