Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2022

До 5,5 років ув’язнення засуджено мешканця Первомайська за серію злочинів проти власності в умовах воєнного стану

                           

За активної позиції прокурора Первомайської окружної прокуратури 39-річного мешканця м. Первомайськ засуджено до 5 років 6 місяців ув’язнення за серію злочинів проти власності в умовах воєнного стану ( ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185, ч. 4 ст. 185КК України).

У судовому засіданні доведено, що  чоловік упродовж грудня-березня цього року систематично викрадав майно з будинків та господарських приміщень мешканців міста Первомайськ та смт Підгородна Первомайської територіальної громади. Зловмисник спеціалізувався на крадіжках мобільних телефонів, телевізорів, електроінструментів та електрообладнання.

Під час розслідування встановлено 12 епізодів його злочинної діяльності.

Чоловік неодноразово судимий за вчинення аналогічних правопорушень.  

При ухваленні вироку суд врахував, що чоловік повністю визнав свою вину, активно сприяв слідству та частково повернув власникам викрадене майно.

Засуджений перебуває під вартою.

❗️Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

 

кількість переглядів: 1118