Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2023

«Нагрів руки» на ремонті дитячого майданчика – керівника підприємства підозрюють у заволодінні 275 тис грн бюджетних коштів

                              

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва, на підставі зібраних слідством доказів, директору одного з приватних підприємств м. Одеса повідомлено про підозру у привласненні майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підрядник на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради здійснював капітальний ремонт дитячого майданчика в Інгульському районі міста Миколаєва за кошти місцевого бюджету.

Звітуючи про виконаний ремонт, керівник підрядної організації вніс до офіційних документів обсяг робіт, які насправді не виконав, проте на підставі недостовірних актів кошти з бюджету отримав.  

За висновком будівельно-технічної експертизи підрядник заволодів 275 тис грн.

Наразі вирішується питання щодо подання до суду позову про стягнення з підозрюваного заподіяних збитків.  

Розслідування здійснюється слідчими Миколаївського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

 

кількість переглядів: 1023