Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2023

Напад на знайомого: підозрюваного взято під варту (ФОТО)

                                 

За доводами прокурора Первомайської окружної прокуратури судом 62-річному мешканцю міста Первомайська обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за підозрою в умисному вбивстві ( ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, увечері 11 березня цього року в одному із будинків міста Первомайська, під час спільного відпочинку між зловмисником та 39-річним чоловіком виникла сварка, в ході якої підозрюваний руками та ногами наніс потерпілому серію ударів в область голови. Після того як чоловік упав на підлогу та не міг чинити спротиву, зловмисник взяв шнурок від кросівки, накинув на шию та почав його душити,  від чого останній помер на місці.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1123