Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2023

Підтримував збройну агресію проти України– підозрюється мешканець Вознесенська

                             

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомлено про підозру 57- річному мешканцю м. Вознесенськ за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф, глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний підтримував збройну агресію рф проти України та окупаційну політику у соцмережі. На особистій сторінці в одній із заборонених соціальних мереж він публічно поширював дописи й публікації на підтримку дій російських окупантів.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці вилучили комп’ютер та мобільний телефон із доказами злочинної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 780