Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2023

Заволодів понад 200 тис грн з бюджету при реконструкції стадіону – підозрюється директор ТОВ

                                         

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури  повідомлено про підозру директору одного з товариств за фактами розтрати чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та внесення недостовірних відомостей до офіційних документів (ч. 2, ч.3 ст.191, 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, товариство на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району  здійснювало реконструкцію стадіону.  З метою заволодіння коштами бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків на суму понад 200 тис грн.

У ході розслідування встановлено невідповідність виконаних робіт з реконструкції стадіону, та за результатами експертизи прийнято рішення про повідомлення підряднику про підозру.

Досудове розслідування здійснюється СВ відділення №5 Миколаївського РУП ГУ НП в Миколаївській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 495