Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2023

Збитки державі на понад 400 тис грн - керівник державної установи Вознесенського району підозрюється у зловживанні службовим становищем

                                

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру керівнику однієї з державних установ Вознесенського району у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам (ч.2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, службова особа, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи умисно в інтересах фермерського господарства, незаконно передала суб’єкту господарювання в користування дві земельні ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 140 га, що знаходяться в постійному користуванні державної установи, власником яких є держава в особі ГУ  Держгеокадастру в Миколаївській області.

Зазначені дії призвели до спричинення збитків державі на суму понад 400 тис грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 659