Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2024

Вимагав неправомірну вигоду за непритягнення до адміністративної відповідальності — поліцейському повідомлено про підозру (ФОТО)

                            

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури та за сприяння керівництва ГУНП в Миколаївській області викрито та повідомлено про підозру поліцейському одного із секторів Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).  

За даними слідства, підозрюваний вимагав у чоловіка неправомірну вигоду за те, що не складатиме протокол за ст. 130 КУпАП. Непритягнення до адміністративної відповідальності поліцейський оцінив у 15 тисяч гривень.

13 травня цього року, відразу після одержання зазначеної суми коштів, поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування та оперативний супровід здійснюється ТУ ДБР у місті Миколаєві.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 233