Інформація для ЗМІ

"/> <p align="justify"><strong>Інформація для ЗМІ </strong></p> - Новини та публікації - Миколаївська обласна прокуратура
Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2013

Інформація для ЗМІ

У рамках проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172, ч. 3 ст.176 КК України (грубе порушення законодавства про працю та порушення авторського права і суміжних прав) в приміщеннях компаній, які займаються розробкою програмного забезпечення з використанням ІТ-технологій, проведені санкціоновані обшуки.

За словами старшого прокурора прокуратури м. Миколаєва Анатолія Бєлзи, обшуки проводились на підстави ухвали слідчого судді з метою документування злочинної діяльності керівників підприємств. В результаті проведених заходів правоохоронцями вилучено понад 400 одиниць комп’ютерного обладнання та документація роботи підприємств. Також, в якості свідків допитані працівники підприємств, які знаходились на робочих місцях.
Керівництво підприємств було ознайомлено з ухвалою суду на проведення зазначених дій, жодного тиску або порушення конституційних прав громадян під час проведення слідчих дій з боку правоохоронців не було.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом ММУ УМВС України в Миколаївській області.
Прес-служба прокуратури м. Миколаєва

кількість переглядів: 3093