Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2017

Миколаївська обласна прокуратура віддала зарплатню спецпідрозділу

Прокуратура Миколаївської області пожертвувала 82 140 гривень на оперативні потреби бійців спецпідрозділу в зоні АТО. Про це повідомляють волонтери People’s Project. Прокурори переказали заробіток усього колективу за один день роботи. На отримані гроші волонтери вже придбали для підрозділу спеціальне спорядження.

4

Є у зоні АТО один специфічний підрозділ. Хлопці точково виконують найскладніші бойові завдання, часто по той бік фронту, — саме тому називати їх або говорити про них в подробицях ми просто не можемо. Скажемо лише одне: ми маємо честь допомагати цьому підрозділу і за першої ж потреби намагаємося забезпечити їх сучасною амуніцією та спорядженням. Зазвичай робимо це на благодійні пожертви простих людей. Та днями стався надзвичайно приємний для нас сюрприз: у ролі благодійника виступило відомство, що асоціюється радше із боротьбою зі злочинністю, аніж із благодійництвом.

3

Кошти пожертвували як сам очільник прокуратури пан Тарас Дунас, так і його співробітники

Значну суму коштів переказала на рахунок People’s Project Прокуратура Миколаївської області: у рамках проекту «Оперативне реагування» від Прокуратури нам надійшло аж вісімдесят дві тисячі гривень. Виявилося, це жест доброї волі самих співробітників відомства: у якості благочинної пожертви вони переказали заробіток усього колективу за один день роботи.

Чи варто й казати, наскільки доречним виявився цей переказ: на отримані гроші ми вже купили значну частину необхідного спорядження для спецпідрозділу. Відповідно до погодних умов, придбали різноманітне маскувальне спорядження, аби хлопці могли непомітно просочитися до ворожого тилу. Купили для них захищений планшет та карту пам’яті, аби хлопці мали міні-комп’ютер , що працює за будь-яких умов у будь-якій точці. Щодо решти ж коштів, ми порадимося із військовими, і купимо, що буде для них найнеобхіднішим.

1

Амуніція, куплена на пожертву прокуратури, дозволить ще ефективніше нищити ворогів

Окремо відзначимо: у той час, як деякі окремі правоохоронці намагаються чинити перешкоди волонтерській діяльності, співробітники миколаївської Прокуратури подають усій системі державної влади чудовий і благородний приклад. До речі, People’s Project у Прокуратурі обрали не просто так: адже саме цей фонд неодноразово допомагав різним спецпідрозділам; розробив та впровадив унікальну систему прозорої звітності, що є взірцем для волонтерських організацій України; і неодноразово був відзначений почесними нагородами і нещодавно і взагалі став лідером Національного рейтингу благодійників.

People’s Project.com
Всеукраїнський центр волонтерів

 

 

кількість переглядів: 1682