Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2017

Слідчі прокуратури повідомили про підозру у отриманні неправомірної вигоди посадовій особі фіскальної служби (ФОТО)

                                        

Незважаючи на різні інсинуації окремих ЗМІ, прокуратура Миколаївської області діє послідовно та у межах діючого законодавства.

У четвер, 13 липня 2017 року, слідчими прокуратури області повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК  України працівниці фіскальної служби в Миколаївській області, яку 12 липня 2017 року викрито на отриманні неправомірної вигоди. у сумі 4 500 гривень.

Слідчими прокуратури скеровано до суду клопотання про  обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливою альтернативою у вигляді застави у розмі 1,5 млн грн.

Стосовно іншого фігуранта справи слідчими прокуратури з урахуванням вимог КПК України останнього викликано 17 липня 2017 року до слідчого відділу прокуратури області для вручення повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК  України та копію клопотання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, слідчі прокуратури області спільно з  оперативниками Управління захисту економіки в області та працівниками внутрішньої безпеки державної фіскальної служби затримали на «гарячому» двох посадовців фіскальної служби – заступника начальника відділу та головного державного ревізора-іспектора, які вимагали та отримали від підприємця  4,5 тис грн. неправомірної вигоди.

Додатково зазначаємо, що жодних інших достовірних джерел прокуратури Миколаївської області, крім прес-служи регіональної прокуратури не має, тож закликаємо засоби масової інформації звертатися до прес-служби  для отримання офіційних оперативних та об’єктивних коментарів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2985