Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2018

Завдяки втручанню прокуратури припинено незаконне використання земельної ділянки в межах пляжної зони Чорного моря

                             

Завдяки принциповій позиції прокуратури Миколаївської області  господарським судом задоволено позов прокурора та визнано  недійсним свідоцтва про право власності на нерухомість - торгівельно-розважального комплексу загальною площею  907,7 кв. м., розташованого  в межах пляжної зони Чорного моря у с. Коблеве, та відновлення стану земельної ділянки шляхом знесення об’єкта.
Установлено, що зазначений об’єкт незаконно побудовано на земельній ділянці пляжної зони Чорного моря, що призвело до використання землі усупереч її цільовому призначенню.

У зв’язку з цим, у 2016 році прокурором до суду пред’явлено відповідну позовну заяву в інтересах держави, яка неодноразово розглядалась судами.

9 січня 2017 року позов прокурора задоволено у повному обсязі. Вказане забезпечить повернення територіальній громаді с. Коблеве земельної ділянки прибережної захисної смуги Чорного моря та можливість її подальшого використання виключно за цільовим призначенням.

Закликаємо засоби масової інформації та громадськість активніше займатися дослідженням та виявленням порушень у земельній сфері на чорноморському узбережжі з метою відновлення первісного стану пляжної зони. 


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2847