Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2018

У Вознесенську затримали двох жінок та чоловіка, які займались збутом наркотиків (ФОТО)

                                

30 жовтня 2018 року, завдяки скоординованій роботі процесуальних керівників Вознесенської місцевої прокуратури та слідчих і оперативних підрозділів Вознесенського відділу поліції викрито та задокументовано факт збуту наркотичних засобів групою осіб у м.Вознесенськ.

Встановлено, що троє місцевих жителів — дві жінки віком 41 та 44 років, і 53-річний чоловік, за попередньою змовою упродовж тривалого часу здійснювали незаконний збут наркотичних засобів.  

Під час збуту чергової «дози» опію ацетильованого, зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України. Раніше вказані особи вже притягувалися до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення аналогічних злочинів.

У ході проведення санкціонованих судом обшуків за місцем мешкання зловмисників виявлено 35 шприців з речовиною темно-коричневого кольору,  грошові кошти у розмірі близько 20 тис грн, здобутих у ході злочинної діяльності.

Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

31 жовтня 2018 року усім трьом затриманим попередньо повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1919