Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2018

Розпочався судовий розгляд у справі щодо умисного вбивства професора університету (ФОТО)

                          

У суботу, 22 грудня 2018 року, у Центральному районному суді м. Миколаєва відбулось підготовче засідання за обвинуваченням 25-річного жителя Миколаївської області в умисному вбивстві професора університету м. Миколаєва.

У ході підготовчого судового засідання колегією суддів задоволено клопотання прокурора Миколаївської місцевої прокуратури № 1 щодо продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно обвинуваченого строком на 60 діб.

Нагадаємо, 1 вересня цього року 25-річний чоловік умисно позбавив життя раніше знайомого йому професора університету м. Миколаєва з мотивів особистої неприязні. Дії зловмисника кваліфіковано за ч.1ст.115 КК України, тобто умисне вбивство.

14 грудня 2018 року за результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному проваджені скеровано до суду.

За клопотанням прокурора, подальші судові засідання відбуватимуться у закритому режимі у зв’язку з необхідністю запобігти розголошенню відомостей про особисте життя обвинуваченого, вбитого та його родичів.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2099