Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2018

Поставлено чергову крапку над і у справі екс-керівника миколаївського аеропорту

                             

На адресу прес-служби прокуратури Миколаївської області надходять запити щодо підтвердження інформації про затвердження угоди про визнання винуватості колишнього керівника КП «Миколаївський міжнародний аеропорт».

Дійсно, сьогодні, 28 грудня 2018 року, суддею Центрального районного суду м. Миколаєва затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Генеральної прокуратури України та екс-керівником КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» і його захисниками, відповідно до якої його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України, а саме надання неправомірної вигоди у сумі 700 тис грн голові Миколаївської ОДА.

Таким чином посадовець намагався вирішити питання за підписання трудової угоди та призначення його директором підприємства.

За дорученням Генеральної прокуратури України участь у судовому розгляді угоди про визнання винуватості забезпечено процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області.

Суд, взявши до уваги, що екс-посадовець повністю визнав свою провину в інкримінованому злочині та співпрацював зі слідством. призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки з іспитовим терміном на 1 рік. 

Сума неправомірної вигоди віднесена на користь державного бюджету.

фото інтернет-видання Преступности.нет

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2559