Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2019

Шлях правосвідомої нації в майбутнє! (ФОТО)

                                  

Працівниками Вознесенської місцевої прокуратури особлива увага приділяється профілактиці злочинності в молодіжному середовище, в першу чергу серед, учнів навчальних закладів району.

Зокрема, 25 січня 2019 року прокурором Новоодеського відділу Вознесенської місцевої прокуратури Іриною Дробишевою проведено зустріч з учнями старших класів Новопетрівської загальноосвітньої школи Новоодеського району на тему «Неповнолітні, як співучасники злочину, кримінальна відповідальність за втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність, відповідальність неповнолітніх».

Під час зустрічі прокурор детально зупинилась на особливостях та підставах кримінальної відповідальності неповнолітніх, захисту їх прав, попередивши учнів про наслідки кримінальних правопорушень та розповіла, як уникнути втягнення у злочинну діяльність, що нерідко відбувається під негативним впливом дорослих співучасників злочинів.

Лекція проходила у формі діалогу. Особливу цікавість у підлітків викликало наведення прикладів вчинення кримінальних правопорушень неповнолітніми, перебування підлітків у сумнівних стосунках із раніше судимими особами, роз’яснено поняття судимості та її наслідки. Молодь активно брала участь у спілкуванні, ставила запитання та отримувала вичерпні відповіді.

Працівник прокуратури, підводячи підсумок зустрічі, побажала молодому поколінню не ставати на хибний шлях, не псувати життя своїм близьким, а на сам перед не псувати своє життя та своє майбутнє.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1997