Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

Замість святкового торту на день народження - позбавлення волі

                                  

Кривоозерським відділом Первомайської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 39-річного жителя смт Врадіївка, який незаконно заволодів транспортним засобом на території Кривоозерського району. 

Досудовим розслідуванням встановлено та в ході судового розгляду справи підтверджено, що 15 вересня 2018 року, у вечірній час, чоловік, проїжджаючи на власному велосипеді повз одного з домоволодінь смт Криве Озеро, вирішив заволодіти припаркованим на його подвір'ї автомобілем марки "ВАЗ-21093".

Реалізуючи свій злочинний намір, зловмисник через відчинені ворота проник на територію домогосподарства, а потім, шляхом зламу навісного замка, - і всередину житлового будинку, де на полиці виявив ключі від транспортного засобу.

Відчинивши викраденими ключами дверцята автомобіля, викрав його та рушив у напрямку автошляху "Київ-Одеса", проте під час руху автодорогою з керуванням не впорався та потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок чого автомобіль перевернувся.

Цього ж дня працівниками поліції викрадача автомобіля було встановлено та затримано.

30 січня цього року Врадіївським районним судом підтримано принципову позицію прокурора – чоловіка, якому цього ж дня виповнилося 40 років, визнано винним за ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне проникнення до домоволодінь іншої особи та незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення.  та призначено покарання у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1931