Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2019

Прокуратура продовжує повертати у державну власність земельні ділянки лісового фонду соснового урочища «Жовтневе» (ФОТО)

                                  

У понеділок, 4 лютого 2019 року, Корабельним районним судом м. Миколаєва,  за насідками нового розгляду після повернення з суду касаційної інстанції, повторно задоволено позов прокурора про повернення земельної ділянки державного лісового фонду соснового урочища «Жовтневе»  площею 0,1 га вартістю майже  150 тис. грн. у власність держави.

Судом черговий раз підтверджено незаконність розпорядження Миколаївською міською радою земельними ділянками на вказаній території та неможливість їх перебування у приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Особливої актуальності цій справі надає склад учасників. Так, одним з відповідачів у справі є керівник органу, діяльність якого спрямована на захист інтересів держави в екологічній сфері.

Крім того, у провадженні Корабельного районного суду м. Миколаєва перебуває справа щодо знесення об’єкта нерухомості – житлового будинку, який незаконно побудовано на зазначеній земельній ділянці вказаною посадовою особою.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1773