Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.02.2019

Трьох державних службовців Арбузинської виправної колонії притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання декларації

                               

Прокурорами Арбузинського відділу Первомайської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді Арбузинським районним судом трьох протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. 

Зокрема, працівниками державної установи «Арбузинська виправна колонія №83» несвоєчасно подано електронні декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

За вказаними фактами Управлінням захисту економіки в Миколаївській області складено адміністративні протоколи ч. 1 ст. 172-6 КУпАП – несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
 
Постановами Арбузинського районного суду від 13 лютого 2018 року вказаних осіб визнано винними та призначено штраф у розмірі 850 грн кожному.

Напереродні нового періоду «електронного декларування» нагадуємо, що згідно ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені в п. 1 ч. 1 ст. 3 зазначеного Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. 

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1965