Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2019

Прокурори у форматі круглого столу розповіли старшокласникам про юридичну відповідальність за правопорушення (ФОТО)

                                             

Працівниками  органів прокуратури  Миколаївщини особлива увага приділяється профілактиці правопорушень у молодіжному середовищі та вихованню у підростаючого покоління духу патріотизму і правосвідомості.

Зокрема, 27 березня 2019 року, заступник керівника Баштанської місцевої прокуратури Євген Калашніков та прокурор цієї ж прокуратури Катерина Бєликова з учнями 10 класів Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 1  провели круглий стіл з питань профілактики правопорушень в молодіжному середовищі.

Прокурори завітали до школи аби відповісти на актуальні питання молоді та вчителів, а також поспілкуватися на теми, які найбільш актуальні у  сучасному молодіжному середовищі.

В ході спілкування з прокурорами молодь приймала активну участь в обговорені таких питань, як: вибір професії, «булінг», правомірність вимог вчителів про заборону користування мобільними телефонами під час навчального процесу, юридичної відповідальності за керування транспортними засобами неповнолітньою особою та особою, яка не має відповідних документів на право керування такими транспортними засобами та інші.

Наприкінці заходу, заступник керівника місцевої прокуратури Євген Калашніков, подякував учням за увагу та активну участь в обговорені зазначених тем.

Нагадаємо, захід проведено у рамках започаткованої Генеральним прокурором Юрієм Луценком практики проведення освітніх проектів та заходів з метою формування у молоді правомірної поведінки, самодисципліни, поваги прав інших людей, усвідомлення юридичної відповідальності за правопорушення.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1745