Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2019

Прокуратура затвердила обвинувальний акт стосовно жителя Миколаєва, який за 300 доларів США сприяв у вирішенні питання щодо отримання військового квитка (ФОТО)

                                     

За належного процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури № 1, слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно жителя м. Миколаєва, який за грошову винагороду сприяв в отриманні військового квитка.

Зловмисник за 300 доларів США повинен був вплинути на посадових осіб, уповноваженими на виконання функцій держави, а саме одного із військових комісаріатів міста Миколаєва, за прийняття позитивного рішення в інтересах іншої особи щодо видачі потрібного військового квитка.

30 січня 2019 року він був затриманий правоохоронцями при передачі другої частини незаконної винагороди у сумі 150 доларів США біля одного із кафе міста Миколаєва.

Органом досудового розслідування його дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 369-2 КК України, а саме в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

29 березня обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Загалом, з початку цього року органами прокуратури області за результатами досудового розслідування корупційних злочинів скеровано до суду 18 обвинувальних актів.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1768