Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

«Синівська любов» - син підпалив матір, щоб не заважала вживати алкоголь

                                

Казанківським відділом Баштанської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 47-річного мешканця с. Троїцько-Сафонове Казанківського району,  який 30 серпня 2018 року приблизно о 13:00 годині, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у ході конфлікту з матір’ю, 1932 року народження, облив одяг, у якому перебувала потерпіла, вогненебезпечним розчинником для фарби, після чого дістав запальничку з кишені штанів, та підпалив.

Внаслідок загоряння одягу потерпіла отримала тілесні пошкодження у вигляді 20% термічного опіку шкіри обличчя, шиї, верхніх кінцівок, грудної клітини, які відносяться до категорії середнього ступеню тяжкості.

У ході судового розгляду, не зважаючи на невизнання вини обвинуваченим, суду надано достатньо доказів, які підтверджують його вину у вчиненні злочину.

Відтак, вироком Казанківського районного суду від 03.06.2019 особу визнано винною, її дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 122 КК України (умисне нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень) та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

Загалом, упродовж поточного року скоєно 53 злочини щодо спричинення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що залишилось на рівні аналогічного періоду 2018 року.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1497