Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2019

Грабіжник – рецидивіст знову повернувся до місць позбавлення волі

                           

Вознесенською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 29-річного мешканця м. Нова Одеса за обвинуваченням у вчиненні відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно.

У ході розслідування встановлено, що 02 травня поточного року, у вечірній час, раніше неодноразово судимий, в тому числі за вчинення крадіжок, громадянин України, перебуваючи в центрі міста Вознесенськ, в умовах очевидності, користуючись своєю фізичною перевагою та відсутністю навкруги сторонніх осіб, які б могли завадити його злочинним намірам, шляхом застосування насильства, яке не є небезпечним в момент заподіяння стосовно 61-річної потерпілої, відкрито викрав її мобільний телефон.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю.

Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 186 КК України – грабіж, тобто відкрите викрадення чужого майна, поєднаний насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно.

З урахуванням особи обвинуваченого, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини розкаявся, 7 червня 2019 року вироком суду його визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1424