Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Працівники прокуратури беруть участь у семінарі з питань електронного документообігу (ФОТО)

                              

Працівники прокуратури Миколаївської області постійно підвищують свій професійний рівень, приймаючи участь у семінарах, круглих столах, навчаннях тощо.

Зокрема, 19 червня в Національній академії прокуратури України розпочав свою роботу дводенний семінар на тему «Актуальні питання ведення діловодства в органах прокуратури з урахуванням впровадження електронного документообігу», якій організований Генеральною прокуратурою України.

За запрошенням керівництва Генеральної прокуратури України та за дорученням прокурора області Тараса Дунаса у навчанні взяли участь  начальник відділу документального забезпечення регіональної прокуратури Інна Гладка та головний спеціаліст відділу інформаційних технологій, матеріально-технічного забезпечення та соціально-побутових потреб Євген Тітусь, які є досвідченими працівниками.

Доповідачі довели присутнім основні положення інструкції з діловодства за допомогою інформаційної системи «Система електронного документообігу в органах прокуратури України» (СЕД), детально зупинились на формуванні реєстрів вихідної документації, наглядових проваджень, особливостях застосування кваліфікованих електронних підпису та печатки при роботі з документами у системі,  обговорили основні положення розгляду та виконання документів.

Також учасникам семінару продемонстровано особливості роботи з документами через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади та шляхом міжпаспортного обміну в органах  прокуратури в системі СЕД.

У  свою чергу працівники регіональної прокуратури піднімали ряд актуальних питань, які виникають при опрацюванні документів у новій інформаційній системі, на які отримано вичерпні відповіді.

Загалом, з 1 січня 2019 року, з моменту дії інформаційної системи «Система електронного документообігу в органах прокуратури України», прокуратурою Миколаївської області опрацьовано понад 12 тисяч вхідної кореспонденції.

Інформаційна система значно підвищила ефективність опрацювання документів, а також відчутна економія паперу.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

кількість переглядів: 1801