Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2019

На Миколаївщині розкрито резонансе вбивство родини фермерів у Березнегуватському районі (ФОТО)

                      

15 травня 2019 року набуло суспільного резонансу жорстоке вбивство родини фермерів у с. Висунськ Березнегуватського району - 71-річного голови фермерського господарства та його 64-річної дружини.

Над розкриттям цього особливо тяжкого злочину працювали процесуальні керівники, слідчі Слідчого управління, оперативники Управління карного розшуку та місцеві правоохоронці Березнегуватського відділення поліції, які  відпрацювали коло спілкування потерпілих і всі можливі версії, зупинившись на ключовій – вбивство з корисливих мотивів.

Внаслідок принципової роботи процесуальних керівників та із застосуванням практики розкриття аналогічних злочинів в умовах неочевидності, сьогодні, 11 липня, правоохоронцями із залученням бійців КОРД затримано колишнього працівника загиблого голови фермерського господарства, який обґрунтовано підозрюється у вчинені злочину.

Ним виявився 44-річний місцевий житель, який раніше працював бухгалтером у загиблого фермера та в 2013 році був звільнений за махінації з грошима.

У ході розслідування встановлено, що зловмисник заволодів майном потерпілих - мобільним телефоном, ювелірними виробами і документами.

Йому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п. 1, 6 ч. 2 ст. 115  та ч. 4 ст. 187 КК України (умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів та розбій).

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За ці злочини передбачено максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі.

Розкриття такої категорії злочинів визнано координаційною нарадою керівників правоохоронних органів регіону як пріоритет та береться на особистий контроль  як прокурора області ,так і начальника Нацполіції області.

 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1629