Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

Державного виконавця притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією

                      

Прокурорами Очаківського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 забезпечено участь у розгляді Очаківським міськрайонним судом протоколу про вчинення старшим державним виконавцем Очаківського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

У ході судового розгляду встановлено, що старший державний виконавець всупереч нормам законодавства, несвоєчасно подала без поважних причин декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави за 2017 рік, чим порушила вимоги ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.172-6 КУпАП.

За результатами розгляду зазначеного протоколу судом підтримано позицію прокурора – старшого державного виконавця визнано винною та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 грн.

Загалом, упродовж року за порушення вимог фінансового контролю притягнуто до адміністративної відповідальності 36 осіб, на яких накладено штрафи на загальну суму понад 33 тис грн.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1370