Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2019

Стан протидії кримінальній корупції (ІНФОГРАФІКА)

                                      

Прокуратурою області постійно вживаються заходи спрямовані на активізацію роботи правоохоронних органів області щодо протидії кримінальній корупції.

Як наслідок, протягом 7 місяців поточного року за належного процесуального керівництва прокуратури області, направлено до суду 44 обвинувальні акти щодо 98 (за аналогічний період минулого року 82) корупційних кримінальних правопорушень (6 місце по державі), досудове розслідування в яких проводилось слідчими поліції.

 

У закінчених провадженнях установлено матеріальних збитків на суму 54,3 млн. грн. (6 місце по державі), відшкодовано 18,2 млн. грн. (3 місце по державі), накладено арешт на майно на суму 22,2 млн. грн., пред’явлено позовів на суму 105,6 млн. грн. (1 місце по державі).

Корупційні кримінальні провадження як поточного так і минулого року до суду для вирішення питання про звільнення осіб від кримінальної відповідальності не скеровувались.

За результатами розгляду судами кримінальних проваджень про корупційні злочини не допущено випадків виправдання осіб, а також закриття кримінальних проваджень за реабілітуючими підставами.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1250