Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2019

Взято під варту жителя м. Южноукраїнськ, який щойно звільнився з місця позбавлення волі та знов скоїв злочини

                            

Так, в ніч з 5 на 6 вересня 2019 року, 36-річний зловмисник, з метою наживи, через вікно квартири, розташованої на першому поверсі будинку № 15 по вул. Дружби народів, проник у квартиру 33-річної жінки, звідки викрав золоті прикраси, мобільний телефон та грошові кошти на загальну суму 6,8 тис грн.

Поліцейські по «гарячим слідам» вийшли на помешкання зловмисника.  Не бажаючи бути викритим у вчинені злочину, злодій пригрозив своїй 29-річній квартирантці ножем, щоб остання сиділа тихо. Жінка почула, як поліцейські стукають у двері квартири, не розгубилась і покликала на допомогу.

Під час затримання зловмисник дістав ножа та спричинив поліцейському проникаюче ножове поранення правої руки.

У помешканні злодія було виявлено викрадене ним майно потерпілої – золоті сережки, каблучка, гроші та мобільний телефон, якими він ще не встиг розпорядитись.

Крім того, він у липні цього року звільнився умовно-достроково з виправної колонії, де відбував покарання за майнові злочини.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185, ч.1 ст.129 та ч.2 ст.345 КК України (крадіжка, погроза вбивством, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1482