Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Щодня відновлюємо законність та забезпечуємо безпеку громадян

                          

Минулий тиждень не став виключенням. Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців розкрито понад 200 кримінальних правопорушень, з яких 71 - тяжкі злочини. Найбільше злочинів розкрито за процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури № 2 - розкрито 78 кримінальних правопорушень, з яких 38 - тяжкі.

За тиждень завершено розслідування у 139 кримінальних провадженнях, які з обвинувальними актами скеровані до судів. Судами області постановлено 60 вироків. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Вознесенської та Первомайської місцевих прокуратур. 

Результативною була робота у сфері реалізації представницьких повноважень.

Так, за втручання Баштанської місцевої прокуратури державі повернено 71 га земель водного фонду, за наполегливості Вознесенської місцевої прокуратури державі реально повернуто пасовища вартістю 3,1 млн грн, Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 припинено незаконне користування земельними ділянками сільгосппризначення плошею 4 га, завдяки Вознесенській місцевій прокуратурі об'єднаній територіальній громаді реально повернуто 68 га земель сільськогосподарського призначення.

Загалом, прокурорами взято участь у 45 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду. Судами відкрито провадження за 5 позовами прокурорів у земельній та бюджетній сферах на загальну суму 1,8 млн.грн, задоволено 2 позови прокурорів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1285