Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2019

Колектив прокуратури Миколаївської області вітає з професійним святом всіх, хто присвятив себе вивченню права, служінню праву та його захисту

                              

Ще з часів Давнього Риму саме юристи вважалися елітою нації та забезпечували перехід суспільства від звичаїв до законів і від законів до державотворення.

Сьогодні роль юристів для українського суспільства дуже важлива, адже саме зараз відбувається реформування державного механізму, оновлення законодавства задля інтеграції України у світову та європейську правові системи, у поширенні правових знань, посиленні соціального захисту громадян.

Високої оцінки заслуговує активна участь усіх правників Миколаївщини, які  стоять на захисті інтересів людини, її прав та свобод, інтересів суспільства та держави від злочинних та інших протиправних посягань, які кожного дня ведуть боротьбу за справедливість, гуманність, законність та правопорядок.

Саме від Вашої правової культури, компетентності та відповідальності, принциповості та чесності багато в чому залежить, в якій країні ми житимемо завтра.

кількість переглядів: 1518