Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2019

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом збуту групою осіб особливо небезпечних наркотичних засобів

                          

За належного процесуального керівництва прокурорів прокуратури Миколаївської області слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно групи осіб за фактом збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, прекурсорів та сильнодіючих лікарських засобів (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 321 КК України).

За даними слідства, троє непрацюючих жителів м. Миколаєва – двоє чоловіків, 28 та 37 років, та 49-річна жінка, збували наркотичну речовину - опій димедрол і ангідрит оцтової кислоти, як контактним способом — “з рук в руки”, так і безконтактним — шляхом розміщення так званих “закладок” в різних частинах м. Миколаєва.

У липні поточного року правоохоронцями протиправну діяльність зловмисників було припинено. Під час санкціонованих обшуків за місцем їх мешкання  виявлено значну кількість шприців з залишками наркотичної речовини – концентрату опію, а також мобільні телефони та гроші.

Наразі, процесуальним керівником затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, який скеровано до суду для розгляду по суті.

Загалом, упродовж року правоохоронцями Миколаївщини активізовано роботу щодо виявлення наркозлочинів на 6,9 %  порівняно з аналогічним періодом 2018 року.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1406