Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2019

За збут наркотичних засобів та психотропних речовин засуджено до реальної міри покарання службову особу виправної колонії

                                          

Вироком Казанківського районного суду Миколаївської області до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням спеціального звання, засуджено начальника соціально-психологічної служби державної установи «Казанківська виправна колонія  № 93».

Вказана особа обвинувачувалась у тому, що у 2018 році, будучи   працівником правоохоронного органу, усупереч службовим обов’язкам, незаконно придбала, у подальшому незаконно зберігала з метою збуту наркотичні засоби, зокрема, 2,05 гр опію ацетильованого, 26,2 гр канабісу, та 5,2 гр ангідриду оцтової кислоти.

У жовтні 2018 року, вказана особа, реалізуючи злочинний намір на збут наркотичних речовин неустановленим особам, пронесла вказані предмети на територію виправної колонії, де її злочинна діяльність була припинена оперативними службами колонії та правоохоронцями.

Дії правопорушника кваліфіковані за ч.2 ст.307 та ч.2 ст.311 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованим у м. Миколаєві, публічне обвинувачення під час розгляду провадження у суді підтримувалось першим відділом управління нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування та розшукових дій територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Миколаєві прокуратури Миколаївської області.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1358