Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2019

До 11 років позбавлення волі засуджено жителя Миколаєва, який через ревнощі вбив свою співмешканку

                   

Миколаївською місцевою прокуратурою №2 підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 66-річної жительки м. Миколаєва.  

Злочин стався ще в серпні минулого року у м. Миколаєві. У ході розпиття алкогольних напоїв між жінкою та її 40-річним співмешканцем виник конфлікт на ґрунті ревнощів, в результаті чого співмешканець наніс жінці 28-35 ударів в різні частини тулуба, після чого бажаючи довести свій злочинний умисел до кінця, спрямований на позбавлення життя жінки, обхопив шию руками та задушив її.

У суді обвинувачений вину у скоєння інкримінованого злочину не визнав, неодноразово змінював свої свідчення під час судового розгляду та стверджував, що він взагалі не причетний до скоєння вищезазначеного кримінального правопорушення.

Державним обвинувачем спростовану таку версію обвинуваченого. Скоєння ним умисного вбивства підтверджується зібраними досудовим розслідуванням доказами: численними висновками судових експертиз, показами свідків та іншими письмовими доказами.

Оцінивши усі свідчення та докази в сукупності, суд визнав, що вину вбивці прокурором доведено в повному обсязі.

Вироком суду чоловіка визнано винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 115 КК України тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (вбивство) та та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 11 років.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1574