Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2020

Усім членам злочинного угруповання, яких правоохоронці затримали за вимагання 660 тис грн, повідомлено про підозру (ФОТО)

                               

В чергове координаційна діяльність прокуратури Миколаївської області дала позитивний результат. Зокрема, напрацювання прокуратури та Нацполіції дало змогу провести спільну операцію із викриття злочинного угруповання, яке суттєво впливало на криміногенну ситуацію в регіоні.

Так, 11 січня 2020 року, у центрі м. Миколаєва під процесуальним керівництвом прокуратури оперативниками управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області, слідчими слідчого управління поліції в Миколаївській області за участю спецпризначенців роти особливого призначення затримано п'ятьох жителів м. Миколаєва, віком від 25 до 42 років, які вимагали у місцевого підприємця 660 тисяч гривень неіснуючого боргу.

 

 

 

 

 

 

Двоє із затриманих раніше неодноразово були засудженні за скоєння тяжких злочинів.

Усіх фігурантів затримали безпосередньо при отриманні частини коштів у розмірі 250 тис грн в порядку ст. 208 КПК України.

В одному з транспортних засобів правопорушників правоохоронці виявили та вилучили зброю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області, слідчими затриманим повідомлено про підозру за ч.2 ст. 189 КК України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1533