Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2020

У Миколаєві правоохоронці викрили злочинну групу народілків, до складу якої входив поліцейський (ФОТО)

                         

Завдяки злагодженій роботі прокуратури Миколаївської області, Миколаївського управління ДВБ НП України, територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, та управління СБУ в Миколаївській області викрито організовану злочинну групу наркодилерів, до складу якої входили поліцейський і три цивільні особи.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організував злочинну групу 35 річний житель міста Миколаєва, який разом ще з двома 28-річними місцевими жителями в одному із гаражів м. Миколаєва виготовляли амфетамін. Виготовлену речовину зловмисники розповсюджували серед близького оточення. Ціна за 1 грам речовини складала 500 гривень. У свою чергу, поліцейський здійснював «прикриття» протиправної діяльності членів групи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Правоохоронцями проведено 11 обшуків за місцем мешкання зловмисників, у ході який вилучено понад 30 грам амфетаміну, значну кількість зброї та боєприпасів.

Наразі у порядку ст.208 КПК України затримано одного з фігурантів справи, за місцем мешкання інших фігурантів проводяться обшуки.

Досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 КК України триває, проводяться невідкладні слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2157