Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

Напрацювання прокуратури та Нацполіції дало змогу провести спільну операцію із викриття злочинного угруповання чергових вимагачів (ФОТО)

                          

24 січня 2020 року, у м. Миколаєві під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області оперативниками управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області, слідчими слідчого управління поліції в Миколаївській області викрито злочинну групу з чотирьох жителів м. Миколаєва, віком від 24 до 27 років, які вимагали у місцевого підприємця грошові кошти.

 

У листопаді минулого року зловмисники із застосуванням насильства заволоділи грошима потерпілого на загальну суму 98 тисяч гривень та його майном. Цього їм здалося недостатньо і підозрювані висунули йому вимогу про передачу їм у кінці кожного місяця 1 тисячі доларів.

Під час обшуків за місцем мешкання вимагачів та у їх транспортних засобах вилучено розфасовану по пакетах суміш рослинного походження, вогнепальну зброю та боєприпаси, кайданки, грошові кошти, речі потерпілого, якими вони заволоділи у листопаді минулого року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вилучену речовину та вогнепальну зброю з боєприпасами направлено на дослідження.

За процесуального керівництва прокуратури області зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.146, ч.2 ст.186 та  2 ст. 189 КК України (незаконне позбавлення волі, грабіж та вимагання).

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1540