Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2020

У Миколаєві правоохоронці затримали наркодилера із товаром на півмільйона гривень (ФОТО)

                  

Під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчі Слідчого управління спільно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності Нацполіціі в області провели спецоперацію із затримання жителя м.Миколаєва, який збував через так звані закладки наркотичну речовину на території міст Миколаєва та Херсона.

Досудовим розслідуванням встановленно, що зловмисник надсилав клієнтам у соцмережах та месенджерах фото та місця схову «закладок» після отримання від них повідомлення про оплату замовлень, яка здійснювалась через електронний гаманець та інші платіжні системи.

Зловмисника затримано у поштовому відділенні під час отримання ним посилки, яка містила поліетиленові пакети з канабісом, амфетаміном, мефідроном, пігулками екстезі та наркотичними солями.

Вказана посилка призначалась для наркозалежних мешканців Херсонщини.

За попередніми даними вартість товару за цінами «чорного ринку» складає близько півмільйона гривень.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах ) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 180 тис грн.

Розслідування триває.

Прес-службв прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1542