Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2020

Членам організованої злочинної групи, діяльність якої «прикривав» поліцейський, обрано запобіжний захід

              

Слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого погоджене з процесуальним керівником прокуратури області та усім членам організованої злочинної групи, яких затримано за виготовлення, зберіганням з метою збуту та збуту психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну обрано запобіжний захід.

Зокрема, стосовно організатора та одного із членів злочинної групи обрано забіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 300 000 та 160 000 грн, стосовно працівника патрульної поліції – тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 200 000 грн,  стосовно ще одного фігуранта обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як встановлено в ході досудового розслідування, У період часу з вересня 2019 року по січень 2020 року зловмисники,  вчинили ряд особливо тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним виготовленням, перевезенням та зберіганням з метою збуту, а також незаконним збутом психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну на території м. Миколаєва. Злочинну діяльність групи прикривав поліцейський Управління патрульної поліції в Миколаївській області за що отримував частину незаконно виготовленої психотропної речовини.  

Правоохоронцями проведено 11 обшуків за місцем проживання зловмисників та місцем виготовлення та зберігання психотропної речовини, в ході яких виявлено та вилучено хімічне обладнання для виготовлення психотропної речовини обіг якої обмежено – амфетамін, понад кілограм марихуани, обріз мисливської рушниці, три гранати ф-1, а також виготовлену психотропну речовину, обіг якої обмежено-амфетамін, об’ємом біля 200 г., п’ять пістолетів з ознаками перероблення під вогнепальну зброю та боєприпаси до них.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1411