Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Суд апеляційної інстанції залишив у силі запобіжний захід організатору організованої злочинної групи, яка займалась виготовленням та збутом амфетаміну (ФОТО)

                      

Сьогодні, 31 січня,  Миколаївській апеляційний суд відмовив стороні захисту у зміні запобіжного заходу з утримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 300 000 грн на більш м’який запобіжний захід – домашній арешт, для  35-річного жителя м. Миколаєва, який організував злочинну групу з виготовлення, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну.

Як повідомлялось раніше, злочинна група, до складу якої входило троє місцевих мешканців, серед яких патрульний поліцейський, була стійким об’єднанням. Організатор разом ще з двома 28-річними місцевими жителями в одному із гаражів м. Миколаєва виготовляли амфетамін. Виготовлену речовину зловмисники розповсюджували серед близького оточення. У свою чергу, поліцейський здійснював «прикриття» протиправної діяльності членів групи.

22 січня 2020 року за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області членам організованої злочинної групи повідомлено про підозру  ч. 3 ст. 307 КК України.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1447