Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

Зловмисника, який у день звільнення з колонії скоїв угон автомобіля, взято під варту (ФОТО)

                                            

1 лютого 2020 року слідчим суддею задоволено узгоджене з процесуальним керівником Вознесенської місцевої прокуратури клопотання слідчого Веселинівського відділення поліції та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів стосовно 28-річного раніше судимого жителя Одеської області, який у день звільнення з колонії скоїв угон автомобіля “TOYOTA RAV 4”.

За даними слідства, 30 січня цього року зловмисник умовно-достроково звільнився із місця позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення угону транспортного засобу та розбою на території Одеської області.

Після звільнення він разом з дружиною та її подругою, власницею автомобіля “TOYOTA RAV 4”,  поїхали додому аби відсвяткувати звільнення. Після вживання алкоголю зловмисник таємно заволодів ключами від автомобіля та поїхав кататися.У подальшому викрадача, після переслідування, було затримано працівниками поліції.

Вартість викраденого автомобіля оцінено у понад 500 тис грн.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдали великої матеріальної шкоди).

Розслідування триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1633