Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2020

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ПРОКУРОРСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКІ МАЮТЬ БАЖАННЯ БУТИ ОБРАНИМИ ДЕЛЕГАТАМИ НА ПОЗАЧЕРГОВУ ВСЕУКРАЇНСЬКУ КОНФЕРЕНЦІЮ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ, ТА ДЛЯ УЧАСНИКІВ ЗБОРІВ ПРОКУРОРСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ

                         

Відповідно до наказу виконувача обов’язків прокурора Миколаївської області від 12 лютого 2020 року №7, до 18 лютого 2020 року проводиться прийом документів від прокурорських працівників прокуратури Миколаївської області, які бажають бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Миколаївської області делегатами на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорський працівник регіональної прокуратури, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
Перелік документів для кандидатів у делегати та зразок наведено на сайті Офісу Генерального прокурора.
Прийом документів проводитиметься з 9.00 до 18.00 години (у робочі дні) за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 28, каб. 10.
Збори прокурорських працівників регіональної прокуратури Миколаївської області відбудуться 21 лютого 2020 року о 15.00 годин у залі засідань прокуратури Миколаївської області.
На збори запрошуються усі прокурорські працівники регіональної прокуратури.
Реєстрація учасників зборів розпочнеться о 10.00 годині за місцем проведення зборів та відбуватиметься на підставі службового посвідчення. Для своєчасного відкриття зборів слід прибути завчасно, не пізніше 10.30 год.
З урахуванням вимог статті 69 Закону в частині повноважності зборів прокурорів та прийняття на зборах рішення щодо обрання делегатів на конференцію, явка усіх прокурорських працівників на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників.



Організаційний комітет з питань забезпечення проведення зборів прокурорів прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1468