Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.02.2020

Скеровано до суду справу щодо хуліганських дій поліцейських

                              

18 лютого 2020 року прокуратурою Миколаївської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох обвинувачених, двоє із яких були співробітниками Головного управління Нацполіції в області, які обвинувачуються у вчиненні хуліганських дій на початку грудня 2019 року.

За версією слідства, вказані особи, перебуваючи у м. Миколаєві на вул.  Шевченка біля багатоквартирного будинку, з хуліганських спонукань у нічний час почали гучно виражатися в бік потерпілого нецензурною лайкою, порушуючи громадський порядок, що супроводжувалося нанесенням останньому тілесних ушкоджень. 

Зазначеними умисними протиправними діями грубо порушено громадський порядок та потерпілому спричинено легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, яке вчинено групою осіб.

У зв’язку з вчиненням зазначеного кримінального правопорушення зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 4 років.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1470